tama'ita'i-lomi-lomi-totogi-lisi-ataata-matagofie-spa-tapuni-ma nisi-kopi- avanoa

O le aga'i i luma o le atina'e o le pepa thermosensitive

Pepa vevela o se mea e faʻaalia ai faʻamatalaga e ala i suiga o le vevela ma ua faʻaaogaina lautele i pisinisi eseese. Faatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi ma suiga faifaipea i le manaoga, o le pepa vevela o le a faʻaalia ai faiga nei i lona atinaʻe i le lumanaʻi:

Ma'ale'ale-Tuitupe-Resitala-Pepa-Tali-57mm-Mama-Laau-Pupa-Pepa-Tali
Faʻamatalaga maualuga ma lanu: I le lumanaʻi, o le pepa vevela o le a faʻalauteleina le taulaʻi i luga o faʻamatalaga maualuga ma lanu o aʻafiaga lolomi. I le taimi nei, o le pepa vevela e masani ona uliuli ma paʻepaʻe, ae faʻatasi ai ma le alualu i luma faatekinolosi, o le pepa vevela o le a ausia le lolomiina i le tele o lanu. O le maualuga o le faʻamalamalamaina o le lolomiga o le a sili atu ona faʻaaogaina le pepa vevela i vaega eseese, aemaise lava i le ata ma le mamanu alamanuia.
Faʻaleleia atili o le tumau ma le faʻatauvaʻa: I le lumanaʻi, o le pepa vevela o le a faʻamalosia ai suʻesuʻega ma faʻafouga i le tumau ma le tetee i le taufaasese. Faatasi ai ma le faʻateleina o manaʻoga o tagata faʻatau mo le lelei ma le saogalemu o oloa, o pepa vevela e manaʻomia le maualuga atu le tumau e faʻamautinoa ai le faʻasaoina o faʻamatalaga mo se taimi umi. I le taimi nei, e tusa ai ma le tetee i le taufaasese, o le a faʻaauau pea ona suʻesuʻeina e le pepa vevela ni tekinolosi sili atu ona lelei e faʻamautinoa ai le saogalemu ma le faʻamaoni o faʻamatalaga.
Tu'ufa'atasiga o tekinolosi IoT: I le lumana'i, o le a tu'ufa'atasia le pepa vevela ma le IoT technology e fausia ai se faiga fa'aoga sili atu ona atamai ma faigofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻailoga lolomi i luga o pepa vevela e mafai ona faʻapipiʻiina i masini e ausia ai le siakiina, mataʻituina ma isi galuega, tuʻuina atu le sili atu le lelei ma le saʻo o faʻamatalaga faʻamatalaga mo le alamanuia logistics. E le gata i lea, e mafai foi e le pepa vevela ona fetaui ma manaʻoga o le fale atamai, ausia le lolomiga atamai ma gaioiga fefaʻasoaaʻi.
Atinaʻe gafataulimaina ma le faʻalauiloaina o le siosiomaga: I le lumanaʻi atinaʻe, pepa vevela o le a sili atu le gauai atu i le atinaʻe gafataulimaina ma le faʻalauiloaina o le siosiomaga. O le pepa vevela lava ia e iai uiga o le puipuiga o le siosiomaga, ae o loʻo i ai pea le avanoa mo le faʻaleleia atili o le gaosiga ma le lafoaia o otaota. I le lumanaʻi, o le a faʻamalosia e le au gaosi pepa vevela le suʻesuʻega ma le faʻalauiloaina o pepa vevela faʻalelei e faʻaitiitia ai lona aʻafiaga i le siosiomaga.

80mm-Thermal-Cash-Resitala-Pepa-Tali-mo-ATM-ma-POS-Masini
I se faapuupuuga, pepa vevela, e pei o se mea tulaga ese, e lautele le faʻaogaina o faʻamoemoega. I le atinaʻe i le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻafouina ma faʻaleleia le faʻaleleia o le lolomiina o aʻafiaga, tumau, anti-faʻasese, IoT tuʻufaʻatasia, ma le faʻalauiloaina o le siosiomaga. Faatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi ma le tuputupu aʻe o le manaʻoga, o le pepa vevela o le a faʻaauau pea ona faia se sao taua i pisinisi eseese ma ausia ai faʻalavelave sili atu ma atinaʻe.


Taimi meli: Iuni-28-2024